Fastighetsfokus 2020

Den 25 november 2020 kommer LAUFEN återigen att delta i Fastighetsfokus, som för första gången har blivit en exklusiv digital mässa. På mässan kommer du att kunna se mer om vår patenterade SaphirKeramik i synnerhet.

Med tanke på att ordinarie Fastighetsfokus i år blev inställd, så vi är verkligen glada över att ha möjlighet att delta i den nya digitala mässan.

I år har vi planerat att bla berätta om de många nyheter vi har och samtidigt berätta om det som gör oss på LAUFEN unika på marknaden; nämligen vår patenterade SaphirKeramik och hur det kan hjälpa dig i dina byggprojekt.

Materialet i SaphirKeramik har helt unika egenskaper som gör att vi kan designa tvättställ och andra sanitetsartiklar utan de begränsningar som man har med ”vanligt” porslin.

Dessa tvättställ tillverkas i de flesta storlekar men i de senaste versionerna så har vi fokuserat mycket på utrymmesoptimering. Detta gör att de blir mycket intressanta och användbara för små badrum som är mycket vanligt i större städer.


En hel värld av produkter för badrummet

Dessa tvättställ är dock inte de enda som finns i vår stora portfölj, förutom alla olika varianter av tvättställ så kommer det naturligtvis också att finnas möjlighet att få information om övriga produktkategorier som Laufen kan hjälpa till med - till exempel en stort urval av badrumsmöbler, speglar, urinaler, samt golvstående och vägghängda toaletter.

Vi är mycket stolta över att kunna leverera kvalitet och problemlösningar för alla typer av badrum och är beredda att hjälpa till, oavsett projektets storlek. Om det är mycket speciella krav i ett projekt så har vi också tillgängliga resurser ”inhouse” som kommer att hjälpa till om de behövs.

Om du vill höra mer om hur Laufen kan hjälpa dig med ditt nästa projekt, stort som litet, kontakta Björn Krohné, som är redo att hjälpa dig under hela mässan och även efteråt.

Björn kan kontaktas via telefon +46730885549 eller e-post bjorn.krohne@se.laufen.com.